Klättra: GRUPP 5-10 pers - Sport/topprep

Från SEK 6'700

+3 Ytterligare alternativ

Vi börjar med en introduktion till utrustning och teknik för topprepsklättring (sk sportklättring) på Bohusläns granitklippor. Eftersom vi är två aktivitetsledare kan vi samtidigt säkra er på två leder av olika svårighetsgrad, så gruppen kan ha blandad erfarenhet och vi anpassar efter läget.
  • Rekommenderas för 6-8 personer (nybörjare) 
HUR MYCKET HINNER MAN KLÄTTRA
Beroende på gruppens sammansättning, dvs deltagarnas antal och tidigare klättererfarenhet kommer ni att kunna klättra olika många leder under tiden för aktiviteten. Vilken plats vi för dagen kan klättra på beror på eventuell nederbörd de senaste 2-3 dygnen (torktid etc) och därmed blir lederna vi kan klättra en given dag olika långa.
Dessa faktorer sammantaget påverkar hur många leder var och en kommer att få klättra, men oftast blir det mellan 2-4 leder av successivt ökande svårighetsgrad. Har ni klättrar tidigare hinner ni oftast med fler leder, är det många nybörjare tar det längre tid.

Större grupp:
Är ni fler än 10 personer rekommenderar vi att ni lägger till 30 eller 60 minuter extra. (Boka pristillägg i samband med utcheckningen.)

Umgås med varandra:
Medan de andra klättrar eller tar på sig utrustningen har ni gott om tid att umgås, äta och supporta varandra. Beställ måltidsalternativ i samband med utcheckningen eller kontakta oss för andra alternativ.

Additional Information

SÄRSKILDA BOKNINGSRUTINER
Denna grupp-aktivitet innebär att den genomförs den dag och tid som passar er, dvs inte på någon av våra ordinarie schemalagda tillfällen. Därför blir priset ett annat jämfört med ordinarie utbud, men vi kan skräddarsy utifrån era önskemål. Det är upp till beställaren att blanda åldrar och förkunskapsnivåer. OBS! Bokningsförfarande och avbokningspolicy avviker från ordinarie schemalagda aktiviteter.. Se separat PDF för info.

Från SEK 6'700

+3 Ytterligare alternativ

Boka Nu!
Efter att vi kommit överens om dag och tid planerar vi tillsammans vad som är lämpligt med tanke på gruppens sammansättning. Ni gör en bokning med förskottsbetalning och vi reserverar då utrustning och klätterledare åt er. Några dagar innan klättringen ska ske, bestämmer vi preliminär plats för klättringen - men allt hänger på vädret. Därför kontaktar er några timmar innan aktiviteten för att ge slutgiltigt besked om var klättringen kan ske den aktuella dagen. Vi skickar då en Google map pin som anger exakt samlingsplats.

Skulle vi behöva ställa in aktiviteten pga regn återbetalas hela beloppet minus depositionsavgiften.

Höjdpunkter

Vi tillhandahåller för max 10 personer:
  • Två guider/aktivitetledare som riggar och säkrar
  • Klättersele, hjälm och klätterskor
  • Vid topprepsklättring använder den som för tillfället klättrar ett par speciella klättringsskor för att få friktion och bra grepp. Det kan hända att flera deltagare delar på samma par skor och/eller sele om flera i gruppen har samma storlek.