• Gåsö, Gullmarsfjordens mynning

  Gullmarn, Natura 2000

 • Saltkällefjorden, Gullmarns inre delar

  Gullmarn, Natura 2000

 • Vägeröds ränna

  Naturreservat: Kärlingesund, Bassholmen och Vägeröd

 • Ulorna, Åbyfjorden

  Härnäset

 • Munkeby, Bokenäset

  Nordströmmarna

 • Kleven, Smögen

  Smögenkusten

 • Smalsund, mellan Stora och Lilla Kornö

  Inloppet till Brofjorden

PRIVAT TUR: när våra ordinarie turer inte passar era behov

Våra schemalagda kajakturer kanske inte passar ditt sällskap. Då finns möjligheten att boka en PRIVAT TUR.

Då kan vi ta ut er grupp (1-14 personer) på ett äventyr som startar och slutar när ni vill, och var ni vill. Är ni fler - skicka istället en bokningsförfrågan. Ta inspiration från en av våra ordinarie turer eller skapa något helt eget. 

Önskar ni starta på annan plats än hos oss i Norra Hamnen i Lysekil tillkommer ett "Logistiktillägg" för lastning, lossning, rengöring och transport av kajakerna till er önskade startplats. Vi har ett antal förslag på startplatser längs Smögenkusten, Åbyfjorden, Brofjorden och Gullmarsfjorden, samt kring Bassholmen, Strömmarna och Hafstensfjorden.

 • Grundpaketet utgår från 2 deltagare som delar på en K2 (tandemkajak med 2 separata sittbrunnar). Denna kajaktyp ger maximal stabilitet och sittkomfort.

Privat tur - KAJAK

Paddla med guide på havet eller inne i fjordarna.  Vår guide tar er med genom de trevligaste passagerna till de bästa strandhuggen. Låt oss ordna fikakorgen eller lunc...
Från SEK 3'100
Boka Nu!

TURFÖRSLAG:

SKEPPSBYGGAREN  (Privat tur)   

Tur runt Bassholmen och i Nordströmmarna. Tema: Sill- och konservindustri samt båtbyggeri. Totalt 4 till 6 timmar, med rast för att provsmaka sill i olika inläggingar och besök hos föreningen Allmogebåtar. Vi passerar 3 olika naturreservat. Säsong: året runt. 

SKEPPSBROTT  (Privat tur)   

Tur via Saltöarkipelagen till Stora och Lilla Kornö. Tema: Sill, fiske, sjöfart och ett och annat skeppsbrott. Totalt 5-6 timmar, med rast för att provsmaka sill i olika inläggingar och promenad på Stora Kornö, samt eftermiddagsfika. Säsong: året runt vid svag vind. 

 

BRA ATT VETA INNAN BOKNING:

 • Vintersäsong oktober - april    (torrdräkt rekommenderas)
 • Sommarsäsong maj - september 
 • Trygghet, omtanke och njutning är våra ledord när vi planerar och genomför våra turer. Inför varje tur får deltagarna en genomgång av nödvändig teknik och säkerhet. Den som så önskar får hjälp under turen att utveckla sin teknik.
 • Ingen tidigare erfarenhet krävs men vi förutsätter att vuxna kan simma 200 m och att du har "normal" hälsa (känner dig frisk). Om du känner dig osäker bör du rådgöra med din behandlande läkare om ni tillsammans anser att du klarar av måttlig fysisk ansträngning.

BOKA SÅ HÄR:

Först görs en preliminärbokning: Välj "Grundpaket 2 (3,4,5) timmar",  osv

Därefter väljs ett eller flera TILLÄGG:

- T ex i vilket område turen ska starta: t ex "Logistiktillägg B"  (boka ett logistiktilläg per 14 deltagare)

- Vill ni beställa något att äta/dricka,  t ex kaffe/te, utomhusmatlagning, soppa eller sillbuffé (boka 1 "måltidstillägg" per deltagare). Givetvis ordnar vi med laktosfritt, vegansk eller vegetarisk kost. Skaldjur kan fås till aktuellt dagspris.

(När ni skickar beställningen reserveras angivet förskottsbelopp från ert konto - men det reserverade beloppet kommer inte att debiteras förrän vi är överens om att beställningen är korrekt.)

Vi återkopplar och justerar därefter er beställning med önskat antal kajaker av typ K2 och K1 efter att ha stämt av med er. När ni är nöjd med den justerade beställningen (underlaget) bekräftar vi er reservation.

Först därefter dras det reserverade beloppet från ert konto. Resterande belopp debiteras med e-faktura som ni reglerar innan turen startar.

Master Card, Visa, PayPal accepted + invoicing fee

Kontantfri verksamhet

Samtliga aktiviteter ska bokas online - minst en timma i förväg.

"Privat" tur/aktivitet. 

Välj mellan:       

kajak     klättring      MTB/cykel      vandring/hiking     guidad (stads)promenad/cykeltur     löpträning/trail running