Outdoor West Uthyrning MTB

Uthyrning MTB

Vi har ett begränsat antal cyklar för uthyrning. Dessa bokas online. Ej bokade cyklar och de som inte används för en aktivitet kan hyras på plats, men vi rekommenderar onlinebokning för att vara på säkra sidan. Observera att vi har begränsade öppettider, även i högsäsong. Tider för uthyrning cyklar (midommar-mitten av augusti): Upphämtning 10.30-12.00 // Retur 16.00-16.30  = 4-6 tim/hrs (dagligen) Upphämtning 10.30-12.00 // Retur 19.30 = 8-9 tim/hrs (sön-fre) Upphämtning 16.30-17.00 // Retur 19.30  = 2-3 tim/hrs (sönd-fre) Endast dagsuthyrning (= ingen flerdags-rabatt) Finns det inga cyklar att välja i en viss kategori är de redan uthyrda. Så här bokar du: 1) Välj önskad dag. 2) Välj den tid för upphämtning och retur som passar dig bäst. 3) Välj STORLEK: S = 160-170 cm M = 168-179 cm L = 176-188 cm Finns inte önskad storlek att boka är den redan uthyrd. Vänligen välj annan tid eller dag. 4) Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning. 5) Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. 6) Ta med kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller telefonen till vår kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.  

Outdoor West Uthyrning Cykel

Uthyrning Cykel

Vi har vanliga cyklar för uthyrning. 0-21 växlar. Samtliga all uthyrning ska bokas online - minst en timma i förväg under högsäsong och minst 24 timmar innan under lågsäsong. Vid bokning på plats tillkommer faktureringsavgift. Veckodag, starttid och priser kan variera, beroende på säsong: För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. För mer info om respektive alternativ: klicka BOKA NU eller LÄS MER Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskad dag. Välj tidsintervall. (1/2 dag, heldag, flera dagar) Välj kategori/typ av cykel. Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.    

FrånSEK 125
Boka Nu!

CYKLA PÅ EGEN HAND

Vi hyr ut cyklar för längre och kortare turer på egen hand. 

 

Våra cykelkategorier är:

 

 

Vi har begränsase öppettider:

Bokad utrustning hämtas och lämnas inom givna tidsintervall.

Dessa intervall varierar beroende på veckodag och tid på säsongen.

 

 

Vid bokning på plats tillkommer expeditionsavgift och faktureringsavgift.

Kontantfri verksamhet

Samtliga aktiviteter och all uthyrning ska bokas online - minst en timma i förväg under högsäsong och minst 24 timmar innan under lågsäsong.

BOKNINGSINFO

Vid bokning på plats tillkommer expeditionsavgift och faktureringsavgift.

Veckodag, starttid och priser kan variera, beroende på säsong:

  • För att se tillgängliga cyklarklicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori
  • För mer info om respektive alternativ: klicka BOKA NU eller LÄS MER
  • Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen. 

Du kan alltid logga in på vår hemsida för att få kopia på borttappad biljett/voucher.