VÅRA CYKELTYPER OCH UTHYRNINGSPERIODER

Priset varierar efter säsong och efterfrågan. Se bild här intill.

VANLIG CITYBIKE   3-7 VXL Heldag * Halvdag                             
VANLIG CYTYBIKE 3-7 VXL ÖVER NATTEN
FAMILJECYKEL   Heldag * Halvdag
FAMILJECYKEL ÖVER NATTEN

 

ELCYKEL 

Heldag * Halvdag                        

Mountainbike   MTB

Heldag * Halvdag

Gravelbike - turer 3-10 mil

Heldag * Halvdag

 

Cykeluthyrning

Vi hyr ut cyklar för längre och kortare turer på egen hand. Priserna varierar beroende på vilken typ av cykel du väljer, veckodag och när på säsongen du hyr. (Endast de modeller och tidsperioder som är tillgängliga för bokning syns när du har valt ett datum i bokningskalendern. Klicka på knappen BOKA NU ovan.)

OBS! Det är enligt vår uppfattning INTE lämpligt att cykla i staden Lysekil med barn under 12 år,  då de flesta  cykelbanor i centrum inte är separerade från  övrig trafik. Därför har vi slutat hyra ut små och mellanstora juniorcyklar.

Bokad utrustning hämtas ut och lämnas åter inom givna tidsintervall.

Vi har begränsade öppettider eftersom vi har kort säsong och liten personalstyrka.

Behöver du hämta cykeln senare än angiven uthämtningstid? Boka först, och kontakta oss därefter, ca 1-2 dygn innan aktuell dag, så kan vi komma överens om en lösning.

CYKLA PÅ  EGEN HAND


Tar du dig över Gullmarn till Skaftö med personfärjan finns det separerade cyklebanor och pyttesmå backar. Perfekt för ovana cyklister och barnfamiljer.

Stångenäset har vi istället mycket omväxlande natur, med lagom branta backar och landsvägar som är "lagom" för alla som inte cyklar så ofta men har god vana vid att cykla i trafik (dvs inte enbart separerade cykelvägar).

 

Turförslag finns för både heldag och halvdagsturer med olika typer av cyklar. 

Tänk på att personfärjan över Gullmarsfjorden (till Skaftö) har oregelbundna avgångstider. Tidtabell linje 847.

Ladda ner Västtrafiks app och betala resan i appen, innan du stiger ombord. 

Outdoor West Hyr CYKEL i Lysekil - halvdag eller heldag

Hyr CYKEL i Lysekil - halvdag eller heldag

Hyr cykel i Lysekil. Tidig halvdag, sen halvdag eller heldag.  Alla våra aktiviteter och uthyrning bokas och betalas online. Onlinebokning av cyklar möjlig fram till 09.00 samma dag, samt på plats 09.30-10.30 för tidig halvdag och heldag. Sen halvdag bokas senast 14.00, eller ring och kolla tillgängligheten. Utforska Lysekils stad och omgivningarna: Skaftö runt, hällristningar och golfbanor i Brastad, kvällstur med bangolf och bad på Bastevik. Se fler turförslag nedan.   UNISEX-CYKLAR för halv- och heldagsuthyrning (ram 51-52 cm=vuxen från ca 155 cm): 3 växlar med korg, fotbroms och handbroms 7 växlar med fotbroms och handbroms 21 växlar endast handbromsar  Familjecykel för en vuxen samt 1-2 barn under 8 år Cykelhjälm bokas ihop med cykklarna  (Vi har inga barn- och ungdomscyklar eftersom det inte finns sammanhängande stråk av separerade cykelbanor i Lysekil.) SPECIALCYKLAR: (klicka på länkarna nedan) Elcykel Ecoride 8 växlar med korg, fot- och handbroms Gravel - för långturer på asfalt, grus och jämna grässtigar OBS! Bemannad utlämning på angivna tider. (Butiken är för det mesta obemannad, utom i samband med start och avslut på guidade aktiviteter). Vill du hyra över natten eller flera dagar, klicka på länken: OBS! Begränsad tillgång på cyklar vissa dagar pga större bokningar t ex i samband med kryssningsanlöp 8/7. Våra öppettider och priser varierar, beroende på säsong och veckodag. För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori/typ Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att om det inte går att boka, så finns det inte fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.    Så här bokar du hel eller halvdag: Välj datum Välj mellan heldag, tidig halvdag, sen halvdag (eller DYGN/FLERA dagar) Välj kategori/typ av cykel och antal av varje typ Ange minst ett telefonnummer till en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Visa upp bokningsbekräftelsen med QR-kod eller ta med en utskrift när du hämtar cykeln. Observera att vi har begränsade öppettider i vår kajak- och cykeldepå, på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan. Blir du sen kan vi ställa bokade cyklar på uysidan och skicka låskod till dig via SMS. Tips: Cykla med guide

FrånSEK 150
Boka Nu!
Outdoor West Hyr CYKEL i Lysekil - PER DYGN ELLER flera dagar i rad

Hyr CYKEL i Lysekil - PER DYGN ELLER flera dagar i rad

Hyr cykel flera dagar eller över natten. Vi har ett fåtal cyklar med belysning för flerdagsuthyrning.  Alla våra aktiviteter och uthyrning bokas och betalas online. Onlinebokning möjlig fram till 09.00 samma dag, samt på plats mellan 09.30-10.30. Bemannad utlämning på angivna tider. Då kan vi hjäpa dig med finjusteringar. Annars får du en kod och hämtar cykeln när det passar dig. (Butiken är för det mesta obemannad, utom i samband med start och avslut på guidade aktiviteter). För turförslag, se nedan.   Unisexmodeller för DYGNSHYRA (för vuxna, från ca 155 cm lång): 3 växlar med belysning, korg, fotbroms och handbroms 7 växlar med belysning, fotbroms och handbroms valfritt antal cykelhjälmar bokas separat packväskor bokas separat (Vi hyr inte ut barn- och ungdomscyklar, eftersom det inte finns sammanhängande stråk av separerade cykelbanor i Lysekil.) OBS! Begränsad tillgång på cyklar vissa dagar pga större bokningar t ex i samband med kryssningsanlöp 8/7. För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori/typ Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att om det inte går att boka, så finns det inte fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  SPECIALCYKLAR kan ej bokas över natten: (klicka på länkarna nedan) Elcykel Ecoride 8 växlar med korg, fot- och handbroms Gravel - för långturer på asfalt, grus och jämna grässtigar Så här bokar du DYGNS- & FLERDAGSHYRA : Välj datum för upphämtning och datum för återlämning Välj kategori/typ av cykel och antal av varje typ Glöm inte boka hjälmar eller packväskor Ange minst ett telefonnummer till en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Visa upp bokningsbekräftelsen med QR-kod eller ta med en utskrift när du hämtar cykeln. Vill du hellre boka heldag, tidig halvdag, sen halvdag ? Observervera att vi har begränsade öppettider i vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan. Blir du sen kan vi ställa ut bokade cyklar och skicka låskod till dig via SMS.  

Outdoor West Hyr ELCYKEL -  halvdag eller heldag

Hyr ELCYKEL - halvdag eller heldag

Hyr en lätttrampad elcykel en tidig eller sen halvdag eller  en heldag. (Vi hyr inte ut elcyklarna över natten, pga stöldrisken.) Elcyklarna bokas och betalas online - senast kl 08.00 respektive kl 12.00 samma dag. Endast bemannad utlämning på angivna tider - eller boka först och kontakta oss, ca 1 dygn innan, för att bestämma en tid för handhavandeintroduktion och nyckelöverlämning. Deposition av nycklar eller ID krävs. Upptäck badplatser, naturreservat och landsbygden utanför Lysekils tätort. Med motorns hjälp hänger du med i samma tempo som en ganska van cyklist. Framför allt får du ork i uppförsbackarna och i motvind. Genom att välja en lämplig växel, så att du kan hjälpa till själv, kan cykeln gå upp till 8 mil på en laddning.  TYP AV CYKEL ECORIDE Ambassador är en 7-växlad elcykel med navmotor i framhjulet. Korg fram och AVS-plattform bak löser lastningsbehoven. Hydraulisk handbroms, fotbroms och belysning.    För att hitta tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Veckodag, starttid och priser varierar, beroende på veckodag och säsong. Det blir ingen bindande bokning förrän du uppger ditt kortnummer, CVC, mm och checkar ut kundkorgen.  Så här bokar du elcykel: Välj önskat datum Välj tidsintervall Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Visa upp bokningsbekräftelsens QR-kod i din telefonen, eller ta med en utskrift när du kommer till vår kajak- och cykeldepå på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta och vägbeskrivning nedan.

FrånSEK 300
Boka Nu!
Outdoor West Hyr GRAVEL-CYKEL - halvdag eller heldag

Hyr GRAVEL-CYKEL - halvdag eller heldag

Hyr en gravelcykel för en snabb och naturskön långtur på asfalt, grus och fina skogsstigar. Med lite mil i benen eller mycket god kondition hinner du ca 60-80 km på 5 timmar.   Gravel-cyklarna bokas och betalas online - senast 20.00 kvällen innan. (Vi kan inte garantera att vi hinner åtgärda efter föregående uthyrning om om du bokar samma dag.) Välj mellan en förmiddag eller eftermiddag/kväll eller heldag. Vi hyr inte ut gravel-cyklar över natten pga stöldrisken. Cyklehjälm ingår. Endast bemannad utlämning på angivna tider - eller boka först och kontakta oss, ca 1 dygn innan, för att bestämma en tid för upphämtning och deposition av nycklar eller ID.     För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning, samt antal cyklar i varje storlek. Endast de storlekar som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma storlekjust då. Prova en annan tid eller dag istället. Priset varierar, beroende på veckodag och när på säsongen. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer, CVC mm, och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskat datum Välj mellan förmiddag, eftermiddag eller heldag Bekräfta tidigaste starttid och senaste återlämning Välj storlek. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ring oss ca 24 timmar innan för att bekräfta/avtala tid för upphämtningen. Välkommen till vår kajak- och cykeldepå på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta och vägbeskrivning nedan:

FrånSEK 450
Boka Nu!
Outdoor West Uthyrning MTB

Uthyrning MTB

Vi har ett begränsat antal cyklar för uthyrning. Dessa bokas online. Ej bokade cyklar och de som inte används för en aktivitet kan hyras på plats, men vi rekommenderar onlinebokning för att vara på säkra sidan. Observera att vi har begränsade öppettider, även i högsäsong. Onlininebokningen stänger 4 timmar innan hyrestidens start. Onsdagar använder vi våra mTB-cyklar på egna aktiviteter/turer Endast halvdag och heldagsuthyrning (= ingen flerdags-rabatt) Finns det inga cyklar att välja i en viss storlek är de redan uthyrda. Så här bokar du: 1) Välj önskad dag. 2) Välj den tid för upphämtning och retur som passar dig bäst. 3) Välj STORLEK: S = 160-170 cm M = 168-179 cm L = 176-188 cm Finns inte önskad storlek att boka är den redan uthyrd. Vänligen välj annan tid eller dag. 4) Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning. 5) Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. 6) Ta med kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller telefonen till vår kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.  

Kontantfri verksamhet

ALLA AKTIVITETER BOKAS ONLINE

LÅGSÄSONG: senast 12 timmar innan avgång

HÖGSÄSONG: senast 2 timmar innan avgång

 

BOKNINGSINFO

Vid bokning på plats tillkommer faktureringsavgift.

Veckodag, starttid, pris och åldersgränser kan variera, beroende på säsong:

  • För att se starttid för respektive aktivitet: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för avgång
  • För mer info om respektive aktivitet: klicka BOKA NU eller LÄS MER
  • Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen. 

Om arrangören (vi) ställer in en aktivitet pga olämpligt väder erbjuder vi i första hand en alternativ aktivitet, och/eller återbetalar (evt. mellanskillnad) minus en mindre bokningsavgift. (fullständiga bokningsvillkor)

Vissa aktiviteter kräver ett minsta antal anmälda deltagare. I sådana fall reserverar vi ungefär halva beloppet, men det dras inte från ert konto förrän vi bekräftar att turen blir av. (Gäller även vid "Privat aktivitet")

Du kan alltid logga in på vår hemsida för att få kopia på borttappad biljett/voucher.

 

Finns det ingen bokningsbar aktivitet eller tillräckligt antal bokningsbara platser att boka den dag och tid ni önskar?

Det kan bero på att ett visst tillfälle är fullbokat eller inställt pga av annan bokning. Lösningen är då att boka en "Privat" tur/aktivitet.