Online-bokningen fungerar åter

Cykeluthyrning

Vi hyr ut cyklar för längre och kortare turer på egen hand. Priserna varierar beroende på vilken typ av cykel du väljer, veckodag och när på säsongen du hyr. (Endast de modeller och tidsperioder som är tillgängliga för bokning syns när du har valt ett datum i bokningskalendern. Klicka på knappen BOKA NU ovan.)

OBS! Det är enligt vår uppfattning INTE lämpligt att cykla i staden Lysekil med barn under 12 år,  då de flesta  cykelbanor i centrum inte är separerade från  övrig trafik. Därför har vi slutat hyra ut små och mellanstora juniorcyklar.

Bokad utrustning hämtas ut och lämnas åter inom givna tidsintervall.

Vi har begränsade öppettider eftersom vi har kort säsong och liten personalstyrka.

Behöver du hämta cykeln senare än angiven uthämtningstid? Boka först, och kontakta oss därefter, ca 1-2 dygn innan aktuell dag, så kan vi komma överens om en lösning.

CYKLA PÅ  EGEN HAND


Tar du dig över Gullmarn till Skaftö med personfärjan finns det separerade cyklebanor och pyttesmå backar. Perfekt för ovana cyklister och barnfamiljer.

Stångenäset har vi Istället mycket omväxlande natur, med lagom branta backar och landsvägar som är "lagom" för alla som inte cyklar så ofta men har god vana vid att cykla i trafik (dvs inte enbart separerade cykelvägar).

 

Turförslag: 

  1. Lysehalvön vid Brofjorden med Kolleröds badplats
  2. Gullmarsskogen och Lyse längs Gullmaren (Alsbäck Torgestad)
  3. Hällristningar i Backa (Brastad) och Brodalen, Holma Golf
  4. Bokenäs gamla kyrka, Norra Orust, Malö-Ängön, Skaftö (heldag)
  5. Skaftö runt

Tänk på att personfärjan över Gullmarsfjorden (till Skaftö) har begränsat antal cykelplatser. Tidtabell linje 847.

Ladda ner Västtrafiks app och betala resan i appen.

Uthyrning Cykel

Vi har vanliga cyklar för uthyrning. 3-21 växlar. All uthyrning bokas online - minst en timma i förväg under högsäsong. Veckodag, starttid och priser kan variera, beroende på säsong: För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskad mellan en dag eller FLERA/MULTIPLA dagar. Välj tidsintervall (tidigaste hämtning och senaste återlämning. Välj kategori/typ av cykel. Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan  

Uthyrning Cykel FLERA DAGAR

Vi har vanliga cyklar för uthyrning. 3-21 växlar. Vi har dessvärre  inga paketpriser för längre hyrperioder. Säsongen är kort och alla vill hyra cyklar några få dagar om året.  Utlämning sker under våra ordinarie öppettider. All uthyrning bokas online. För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskad mellan en dag eller FLERA/MULTIPLA dagar. Välj tidsintervall (tidigaste hämtning och senaste återlämning). Välj kategori/typ av cykel. Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.    

Uthyrning MTB

Vi har ett begränsat antal cyklar för uthyrning. Dessa bokas online. Ej bokade cyklar och de som inte används för en aktivitet kan hyras på plats, men vi rekommenderar onlinebokning för att vara på säkra sidan. Observera att vi har begränsade öppettider, även i högsäsong. Onlininebokningen stänger 4 timmar innan hyrestidens start. Onsdagar använder vi våra mTB-cyklar på egna aktiviteter/turer Endast halvdag och heldagsuthyrning (= ingen flerdags-rabatt) Finns det inga cyklar att välja i en viss storlek är de redan uthyrda. Så här bokar du: 1) Välj önskad dag. 2) Välj den tid för upphämtning och retur som passar dig bäst. 3) Välj STORLEK: S = 160-170 cm M = 168-179 cm L = 176-188 cm Finns inte önskad storlek att boka är den redan uthyrd. Vänligen välj annan tid eller dag. 4) Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning. 5) Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. 6) Ta med kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller telefonen till vår kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.  

Kontantfri verksamhet

Samtliga aktiviteter ska bokas online - minst en timma i förväg.

 

BOKNINGSINFO

Vid bokning på plats tillkommer faktureringsavgift.

Veckodag, starttid, pris och åldersgränser kan variera, beroende på säsong:

  • För att se starttid för respektive aktivitet: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för avgång
  • För mer info om respektive aktivitet: klicka BOKA NU eller LÄS MER
  • Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen. 

Om arrangören (vi) ställer in en aktivitet pga olämpligt väder erbjuder vi i första hand en alternativ aktivitet, och/eller återbetalar (evt. mellanskillnad) minus en mindre bokningsavgift. (fullständiga bokningsvillkor)

Vissa aktiviteter kräver ett minsta antal anmälda deltagare. I sådana fall reserverar vi ungefär halva beloppet, men det dras inte från ert konto förrän vi bekräftar att turen blir av. (Gäller även vid "Privat aktivitet")

Du kan alltid logga in på vår hemsida för att få kopia på borttappad biljett/voucher.

 

Finns det ingen bokningsbar aktivitet eller tillräckligt antal bokningsbara platser att boka den dag och tid ni önskar?

Det kan bero på att ett visst tillfälle är fullbokat eller inställt pga av annan bokning. Lösningen är då att boka en "Privat" tur/aktivitet. 

Välj mellan:       

kajak     klättring      MTB/cykel      vandring/hiking     guidad (stads)promenad/cykeltur     löpträning/trail running