Outdoor West DYGN/FLERA DAGAR - Hyr Cykel i Lysekil

DYGN/FLERA DAGAR - Hyr Cykel i Lysekil

Hyr cykel flera dagar eller över natten. Vi har vanliga cyklar för uthyrning med lyse för flerdagsuthyrning. 3 resp 7 växlar.   TYP AV CYKLAR 3 växlar med lyse, korg, fotbroms och handbroms 7 växlar med lyse, fotbroms och handbroms OBS ! Pga större bokning finns inga lediga cyklar 24-25 augusti. Vi har dessvärre inga paketpriser för längre hyrperioder. Turistsäsongen är kort och de allra flesta vill hyra cyklar under endast några få dagar om året. Observera våra öppettider för bemannad utlälmning. Annars kontaktar du oss ett dygn innan du ska hämta All uthyrning bokas online. För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskad mellan en dag eller FLERA/MULTIPLA dagar. Välj tidsintervall (tidigaste hämtning och senaste återlämning). Välj kategori/typ av cykel. Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan.    

Outdoor West Hyr CYKEL halvdag eller heldag

Hyr CYKEL halvdag eller heldag

Hyr cykel med 3-21 växlar för en halvdag eller heldag. All uthyrning bokas online - minst en timma i förväg, även under högsäsong. Bemannad utläming på angivna tider. OBS! Begränsad tillgång på cyklar pga större bokning -25 augusti.   Veckodag, starttid och priser kan variera, beroende på säsong: För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  TYP AV CYKLAR 3 växlar med korg, fotbroms och handbroms 7 växlar med fotbroms och handbroms 21 växlar med handbroms fram och bak (varav några har ram 48 cm som är lämpliga för junior/korta personer) Familjecykel för en vuxen samt 1-2 barn under 8 år Elcykel 8 växlar med korg, fot- och handbroms Så här bokar du: Välj önskad startdag Välj heldag, fm eller em (för FLERA/MULTIPLA dagar klicka på länken) Välj kategori/typ av cykel Lämna kontaktuppgifter och telefonnummer till åtminstone en person per bokning så att vi kan nå er under er vistelse i Lysekil. Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vårt kajak- och cykelgarage på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta nedan  

FrånSEK 200
Boka Nu!
Outdoor West Hyr ELCYKEL - endast över dagen

Hyr ELCYKEL - endast över dagen

Hyr en lätttrampad elcykel en halvdag eller heldag. Vi hyr inte ut över natten pga stöldrisken. Med motorns hjälp hänger du med i samma tempo som en ganska van cyklist. Framför allt får du ork i uppförsbackarna och i motvind. Genom att välja en lämplig växel så att du kan hjälpa till själv går cykeln upp till 8 mil på en laddning. TYP AV CYKEL ECORIDE Ambassador är en 7-växlad elcykel med navmotor i framhjulet. Korg fram och AVS-plattform bak löser lastningsbehoven. Hydraulisk handbroms, fotbroms och belysning.  All uthyrning bokas online - minst två timmar i förväg, även under högsäsong. Bemannad utläming på angivna tider, eller enligt separat överenskommelse. Veckodag, starttid och priser kan variera, beroende på veckodag och säsong: För att se tillgängliga cyklar: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för utlämning samt antal cyklar i varje priskategori Endast de alternativ som är tillgängliga en viss dag och tid visas vid bokningstillfället. Det innebär att det inte finns fler i samma kategori just då. Prova en annan tid eller dag istället. Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen.  Så här bokar du: Välj önskat datum Välj tidsintervall (förmiddag/eftermiddag eller heldag) Checka ut kundkorgen (säker betallösning via TrekkSoft/TrekkPay) och slutför betalningen av din order/reservation. Ta med en utskrift av kvitto/bokningsbekräftelse/reservationen med QR-kod på utskrift eller visa upp den i telefonen när du kommer till vår kajak- och cykeldepå på Norra Hamngatan 6 i Lysekil. Karta och vägbeskrivning nedan:

FrånSEK 295
Boka Nu!

Online-bokningen fungerar åter

Cykeluthyrning

Vi hyr ut cyklar för längre och kortare turer på egen hand. Priserna varierar beroende på vilken typ av cykel du väljer, veckodag och när på säsongen du hyr. (Endast de modeller och tidsperioder som är tillgängliga för bokning syns när du har valt ett datum i bokningskalendern. Klicka på knappen BOKA NU ovan.)

OBS! Det är enligt vår uppfattning INTE lämpligt att cykla i staden Lysekil med barn under 12 år,  då de flesta  cykelbanor i centrum inte är separerade från  övrig trafik. Därför har vi slutat hyra ut små och mellanstora juniorcyklar.

Bokad utrustning hämtas ut och lämnas åter inom givna tidsintervall.

Vi har begränsade öppettider eftersom vi har kort säsong och liten personalstyrka.

Behöver du hämta cykeln senare än angiven uthämtningstid? Boka först, och kontakta oss därefter, ca 1-2 dygn innan aktuell dag, så kan vi komma överens om en lösning.

CYKLA PÅ  EGEN HAND


Tar du dig över Gullmarn till Skaftö med personfärjan finns det separerade cyklebanor och pyttesmå backar. Perfekt för ovana cyklister och barnfamiljer.

Stångenäset har vi Istället mycket omväxlande natur, med lagom branta backar och landsvägar som är "lagom" för alla som inte cyklar så ofta men har god vana vid att cykla i trafik (dvs inte enbart separerade cykelvägar).

 

Turförslag: 

  1. Lysehalvön vid Brofjorden med Kolleröds badplats, Basteviksholmarna med minigolf och restaurang
  2. Gullmarsskogen och Lyse längs Gullmaren (Alsbäck Torgestad)
  3. Hällristningar i Backa (Brastad) och Brodalen, Holma Golf
  4. Bokenäs gamla kyrka, Norra Orust, Malö-Ängön, Skaftö (heldag)
  5. Skaftö runt

Tänk på att personfärjan över Gullmarsfjorden (till Skaftö) har begränsat antal cykelplatser. Tidtabell linje 847.

Ladda ner Västtrafiks app och betala resan i appen.

Kontantfri verksamhet

ALLA AKTIVITETER BOKAS ONLINE

LÅGSÄSONG: senast 12 timmar innan avgång

HÖGSÄSONG: senast 2 timmar innan avgång

 

BOKNINGSINFO

Vid bokning på plats tillkommer faktureringsavgift.

Veckodag, starttid, pris och åldersgränser kan variera, beroende på säsong:

  • För att se starttid för respektive aktivitet: klicka på BOKA NU och välj datum, så visas tid(er) för avgång
  • För mer info om respektive aktivitet: klicka BOKA NU eller LÄS MER
  • Det blir ingen bindande bokning förrän du angivit kortnummer och checkat ut kundkorgen. 

Om arrangören (vi) ställer in en aktivitet pga olämpligt väder erbjuder vi i första hand en alternativ aktivitet, och/eller återbetalar (evt. mellanskillnad) minus en mindre bokningsavgift. (fullständiga bokningsvillkor)

Vissa aktiviteter kräver ett minsta antal anmälda deltagare. I sådana fall reserverar vi ungefär halva beloppet, men det dras inte från ert konto förrän vi bekräftar att turen blir av. (Gäller även vid "Privat aktivitet")

Du kan alltid logga in på vår hemsida för att få kopia på borttappad biljett/voucher.

 

Finns det ingen bokningsbar aktivitet eller tillräckligt antal bokningsbara platser att boka den dag och tid ni önskar?

Det kan bero på att ett visst tillfälle är fullbokat eller inställt pga av annan bokning. Lösningen är då att boka en "Privat" tur/aktivitet.