Privat grupp: Introduktion till topprepsklättring (granitklippa)

Från SEK 3'000

+5 Ytterligare alternativ

Introduktion till klättring med topprep på Bohusläns klippor

Under 2 timmar får ni en introduktion till utrustning och teknik för topp-repsklättring (sportklättring) på Bohusläns granitklippor.
  • Lämpligt för grupper om 3-4 personer (nybörjare)
Beroende på gruppens storlek, tidigare erfarenhet och platsen vi för dagen väljer att klättra på kommer varje deltagare att klara av ca 2-3 leder av ökande svårighetsgrad under maximalt 2 timmar. Är ni 5-6 personer blir det 1-2 leder var. Vill ni klättra mer rekommenderar vi att lägga till mer tid i samband med utcheckningen. Har ni klättrar tidigare hinner ni oftast med fler leder. Vill ni klättra mer: boka på fler timmar. (bokas som tillval)

Är ni 7 eller fler bör ni lägga till en timma extra (tillval). I det pristillägget ingår även tillgång till utrustning för fler än 6 personer. Är ni en större grupp som behöver fler klätterledare så att fler kan klättra samtidigt, kontakta oss för offert.

 

Additional Information

Privat tur: bokningsinfo
När du bokar reserveras ett förskott (down payment) från ditt kontokort. När vi fått din preliminärbokning kontaktar vi dig för att diskutera dag, tid och plats för aktiviteten. När vi är överens och har stämt av din bokning och gjort eventuella korrigeringar kommer vi att dra förskottet från kontot. Resterande belopp dras från kontot senast kvällen innan aktiviteten.

Från SEK 3'000

+5 Ytterligare alternativ

Boka Nu!
Vi planerar tillsammans med er var klättringen ska ske, men allt hänger på vädret. Därför kontaktar er några timmar innan aktiviteten för att slutgiltigt avgöra var klättringen ska ske. Vi skickar då en Google pin som anger exakt samlingsplats.

Beroende på väderförhållandena kan en aktivitet behöva flyttas i tid eller rum för att alla deltagare ska kunna delta med tillförsikt och känna sig trygga. Klipporna måste vara hyfsat torra för att få tillräckligt grepp och friktion. Det är alltid ledaren för respektive aktivitet som slutgiltigt avgör var och hur vi ska klättra, eller om dagens aktivitet måste ställas in helt. 
I sådana fall återbetalar vi hela bokningsbeloppet, minus en mindre bokningsavgift.

 

Höjdpunkter

Vi tillhandahåller för max 6 personer:
  • En guide/aktivitetledare som riggar och säkrar
  • Klättersele
  • Hjälm
  • Klätterskor
  • Vid topprepsklättring använder den som för tillfället klättrar ett par speciella klättringsskor för att få friktion och bra grepp. Det kan hända att flera deltagare delar på ett par skor om flera i gruppen har samma storlek.