Klättra: GRUPP 2-5 pers - sport/topprep

Från SEK 5'500

+3 Ytterligare alternativ

Under 2 timmar får ni en introduktion till utrustning och teknik för klättring med topprep (sk sportklättring) på Bohusläns granitklippor. Har ni klättrat tidigare så fortsätter vi från den nivån.
Denna grupp-aktivitet innebär att klättringen genomförs den dag och tid som passar er.
  • Rekommendras  2-4 personer (nybörjare).
HUR MYCKET HINNER VI KLÄTTRA?
Beroende på gruppens storlek, tidigare erfarenhet och platsen vi för dagen väljer att klättra på kommer varje deltagare att klara av minst 2-3 leder av ökande svårighetsgrad under maximalt 2 timmar, om ni inte är fler än fyra.
Är ni 5-6 nybörjare blir det troligen 2 leder vardera under 2 timmar, och någon kanske hinner med fler. Ofta vill inte alla i gruppen klättra lika mycket.

KLÄTTRA LÄNGRE TID?
Vill gruppen klättra längre tid rekommenderar vi att beställa mer tid i samband med utcheckningen. Har ni klättrat tidigare hinner ni oftast med fler leder än om alla är nybörjare. Vill ni klättra mer: boka på 30 eller 60 minuter extra (bokas som tillval innan utcheckningen). I pristillägget för 60 minuter extra ingår tillgång till utrustning för för upp till 8 personer.

Är ni 6-8 personer blir det mycket väntetid mellan gångerna som var och en klättrar, men det innebär även mer tid att umgås i gruppen om ni väljer att lägga till en timma extra (tillval) på denna aktivitet. Vill ni istället klättra mer intensivt rekommenderar vi istället en gruppklättring för 5-10 pers, med två klätterledare.

Är ni en ännu större grupp som behöver fler klätterledare så att fler kan klättra samtidigt, kontakta oss för offert.
 

Additional Information

SÄRSKILDA BOKNINGSRUTINER
Denna grupp-aktivitet innebär att den genomförs den dag och tid som passar er, dvs inte på någon av våra ordinarie schemalagda tillfällen. Därför blir priset ett annat jämfört med ordinarie utbud, men vi kan skräddarsy utifrån era önskemål. Det är upp till beställaren att blanda åldrar och förkunskapsnivåer. OBS! Bokningsförfarande och avbokningspolicy avviker från ordinarie schemalagda aktiviteter.. Se separat PDF för info.

Från SEK 5'500

+3 Ytterligare alternativ

Boka Nu!
Efter att vi kommit överens om dag och tid planerar vi tillsammans vad som är lämpligt med tanke på gruppens sammansättning. Ni gör en bokning med förskottsbetalning och vi reserverar då utrustning och klätterledare åt er. Några dagar innan klättringen ska ske, bestämmer vi preliminär plats för klättringen - men allt hänger på vädret. Därför kontaktar er några timmar innan aktiviteten för att ge slutgiltigt besked om var klättringen kan ske den aktuella dagen. Vi skickar då en Google map pin som anger exakt samlingsplats.

Skulle vi behöva ställa in aktiviteten pga regn återbetalas hela beloppet minus depositionsavgiften.

Höjdpunkter

Vi tillhandahåller för max 5 personer:
  • En guide/aktivitetledare som riggar och säkrar
  • Lån av Klättersele, hjälm, klätterskor
  • Lägg till 30 min extra
  • Lägg till 60 minuter extra