Privat tur - CYKEL

Från SEK 2'000

+3 Ytterligare alternativ

Upptäck nya vägval och få tekniktips. Vår guide tar er med genom de roligaste passagerna till de bästa utsiktsplatserna och fikaställena.
PRIVAT TUR är tänkt för grupper om 2-6 personer med MTB-cyklar från oss eller max 10 personer om ni kommer med egna cyklar.
Vi rekommenderar nybörjare att börja med 2 timmar utan rast, eller 3.5 timmar med en rast. Vi kan ordna med tapas på aktiviteten eller köpa skaldjur till aktuellt dagspris.

Privat avgång:

  • Sker på en dag och tid som passar deltagarna - de dagar som finns bokningsbara
  • Vi anpassar nivån, och därigenom vägvalet, efter era förkunskaper - lätt eller medel
  • Grundpriset inkluderar guide i 2 respektive 3.5 timmar med utgångspunkt i Lysekils Norra Hamnen.
  • Vid start utanför Lysekils tätort tillkommer resetillägg.
  • Boka ett grundpaket på önskad dag. Därefter återkommer vi för att gemensamt bestämma dag, tid och plats. Vi återkommer med en skriftlig bekräftelse av dag, tid och samlingsplats. Dessutom får ni en rabattkod (25%) som ni använder för att boka den utrustning ni behöver hyra av oss.
OBS!  Vi behöver ha bokningen allra senast 48 timmar innan önskad avfärd.
 

Bohuslänska Lysekil är perfekt för äventyrliga utflykter till havs och på land, samtidigt som området bjuder på rik lokal historia och matkultur. Här arrangerar OUTDOOR WEST under trygga former bekväma och samtidigt utmanande upplevelser på den nivå du önskar.

Additional Information

SÄRSKILDA BOKNINGSRUTINER
Denna grupp-aktivitet innebär att den genomförs den dag och tid som passar er, dvs inte på någon av våra ordinarie schemalagda tillfällen. Därför blir priset ett annat jämfört med ordinarie utbud, men vi kan skräddarsy utifrån era önskemål. Det är upp till beställaren att blanda åldrar och förkunskapsnivåer. OBS! Bokningsförfarande och avbokningspolicy avviker från ordinarie schemalagda aktiviteter.. Se separat PDF för info.

Från SEK 2'000

+3 Ytterligare alternativ

Boka Nu!

Efter säkerhetsgenomgången hjälper guiden till att ställa in utrustningen.

Beroende på vad ni har för önskemål så kan vi stanna för att ta en paus med fika eller äter medhavd matsäck.
Vi avslutar turen med lite stretching och frågestund.

Soft adventure

Vi anpassar turen så att det inte är nödvändigt med tidigare erfarenhet av MTB, men om ni önskar ett högre tempo så funkar det också. 

 

 

Höjdpunkter

  • Start vid vårt förråd i Norra Hamnen
  • Pristillägg för start på annan palats 

Reseväg

  1. Norra Hamngatan 6, Lysekil