Säl-l-skap: kajak, MTB och nya vänner

From SEK 2'725

From SEK 1'900

+2 Additional options

Inled året med två kajakturer för nybörjare 

Troligtvis har vi varken snö i skogen eller is på havet utanför Lysekil runt nyår, så vi kan ge oss ut och njuta av naturen, tystnaden och stillheten. Vi paddlar i stabila tvåmanskajaker, klädda i torrdräkt, så du behöver varken vara stark eller modig.
Den ena turen är ett kortare sälsafari och den andra en lite längre tur med lunch.

Du som kommer är kanske singel, har tonårsbarn eller så kommer du med din bättre hälft. Fokus ligger på att göra roliga saker tillsammans. Få nya vänner på köpet, liksom en introduktionstur med MTB mountainbike

Jullovets sista veckor erbjuder vi dagligen kajakturer av olika karaktär och byter område varje dag. Eftermiddagarna ägnas åt MTB-cykling. Varannan dag cyklar vi i skymningen och varannan dag i fullt dagsljus. 

Läs mer och boka
Klicka på respektive aktivitet (Kantsten, Fiskaren, Sälsafari) uppe i höger hörn för att se vad som ingår i respektive tur. Gå sedan tillbaka och klicka på "BOKA NU". OBS! Det är endast vid bokning i den här modulen som du får sammanlagt drygt 30% rabatt (paketerbjudande).

Du kan välja om du föredrar att boka in 3 aktiviteter under 2 dagar, eller om du vill sprida ut dem mellan december och maj. Vänligen notera att Sälsafari och MTB-turerna endast är bokningsbara under en kortare tid, mendan Fiskaren går varje lördag till mitten av maj.
Vi kan ordna billigt boende med självhushåll, enkel vandrarhemsstandard för den som inte vill bo på något av Lysekils många härliga hotell.


Bohuslänska Lysekil är perfekt för äventyrliga utflykter till havs och på land, samtidigt som området bjuder på rik lokal historia och matkultur.

Här arrangerar OUTDOOR WEST under trygga former bekväma och samtidigt utmanande upplevelser på den nivå du önskar. 

Highlights

Detta ingår i paketet:
  • Sälsafari i kajak, (3h) timmar (SÄLSAFARI)
  • Långtur  (4h) i kajak med utomhuslunch (FISKAREN)
  • MTB-tur (2h) på gräs, granit och grus (KANTSTEN)
Tillval: Bad och bastu i Lysekils Kallbadhus
Tillval: Enkelt boende
Tillval: Kvällsaktiviteter